loader

Recensie: Het heeft mijn leven verrijkt


Vanwege de slechte toestand van mijn gebit (door het knarsen en een zeer vaste beet), was ik op zoek naar een goede tandarts om mijn boven en onderkaak helemaal te voorzien van kronen. Via via kwam ik terecht bij tandarts Roy Koster van TCE te Elburg. Hoewel ik daarvoor een aantal keren anderhalf uur moest reizen, heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ontzettend blij ben ik met het resultaat.

Tijdens het hele traject was ik zéér onder de indruk van de gedrevenheid en vakbekwaamheid van het hele team. Bij de tandtechnicus Gerard heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt en de kronen zijn práchtig en zeer natuurlijk geworden. Het was een behoorlijke ingreep, maar door de ontspannen sfeer en vakkundigheid kon ik het gerustgesteld ondergaan.

Mijn nieuwe tanden voelen als mijn eigen tanden en ik hoef me niet langer in te houden met het lachen. Het heeft mijn leven verrijkt en ik kan TCE aanraden voor iedereen die ook voor zo’n keuze staat.

Agnes Wolbers

Voor Na

Delen:


No Notify!

Geachte patiënt,

Wij zullen beperkt opengaan voor reguliere patiëntenzorg. De afspraak die we met u hebben staan gaat vanuit onze kant door. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 380C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
Nog wat extra aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Met vriendelijke groet,

Tandheelkundig Centrum Elburg